2015. augusztus 13., csütörtök

BOOK TAG #4 // Zombi apokalipszis Tag

Hey guys!

Nos, tudom, hogy nemrég hoztam a Tea Book Tag-et, azonban kihívott @Zeyna382  (blog ITT) így kötelességemnek éreztem megcsinálni, hiszen ezt így illik nem? (Fogalmam sincs, igazából még soha nem hívtak ki.) De egyrészt nem szerettem volna visszautasítani, másrészt pedig megtetszett ez a tag, mivel nem a szokásos kérdésre válaszolgatós (na jó, részben az), azonban van benne egy kis játék is! Jöjjenek hát a szabályok, valamint a legújabb könyves tag, a Zombi apokalipszis tag. RAWHR. *ez ilyen zombi hang akart lenni*Szabályok: 

1. Válassz öt könyvet!

2.A címüket írd fel cetlikre, majd hajtsd össze őket és tedd bele valamibe, amiből majd ki tudod őket húzni! (sapka, doboz)

3.Ha kihúztál egy fecnit az azon szereplő könyvet ki kell nyitnod valahol, és az ott található névvel kell válaszolnod a kérdésre!

 4.A második kérdésre ugyan abból a könyvből kell választanod, mint először ugyan azzal a módszerrel (természetesen máshol kell kinyitnod a könyvet).

5. A 3. és 4. kérdésre is ugyan ezzel a módszerrel kell válaszolnod. 

Választott könyveim:

-John Green: Papírvárosok
-Veronica Roth: NÉGYES
-Suzanne Collins: Az éhezők viadal (első kötet)
-Kiera Cass: A koronahercegnő (Párválasztó 4.)
-Rick Yancey: Az ötödik hullám

1.Az első ember aki meghal:

Margo (Papírvárosok). Tulajdonképen pont valami halállal kapcsolatos volt a mondatban, elég fura nem? Mindenesetre nem szerettem volna, hogyha Margo meghal a könyvben. Sokak nem szerették a karakterét, valamiért nekem ő mégis a szívembe lopta magát.

2.Az a személy, akit elgáncsolsz, hogy menekülj a zombik elől:

Azért ez elég gonosz húzás lenne, de Lacey (Papírvárosok). Lacey végig egy semleges szerepet töltött be számomra a könyvbe, nem kötöttek hozzá különösebb érzelmek...De azért nem gáncsolnám fel egy zombi apokalipszis kellős közepén.

 3.Az első embere aki zombivá válik:

Peeta Mellark (Az ehezők viadala). Nos tudni kell rólam, hogy egy ideig Peeta fan voltam, de valahogy a második kötetnél ez átváltott #teamGale-be. Szóval most már nem tudom "sajnálni" Peetát, hogy zombivá lett, kicsit ellenszenves lett az utolsó két részben. (Ez elég gyerekesen hangzott... )
4.Az az ember, aki téged gáncsol el, hogy a zombik elől meneküljön.

Thres (Az éhezők viadala). Nos mivel Thres egy volt a kiválasztottak közül, ráadásul nagy és erős, szóval nem értem miért is menekülne. Bár lehet, hogy én előle menekülnék inkább nem a zombik elől.

 5. A csapat idiótája:

Tori (NÉGYES). Rég olvastam a trilógiát, és emlékszem, hogy oda-vissza voltam tőle. Azonban miután elolvastam a harmadik kötetet és elcsitult bennem ez a láz, rá kellett jönnöm, hogy semmilyen nyomot nem hagyott bennem ez a könyv. Valamint a részletekre is nagyon-nagyon homályosan emlékszem...Így arra sem nagyon emlékszem, hogy Tori milyen volt. Bocsi Beavatott-fanok.

6. A csapat agya:

Tris (NÉGYES). Tris azért hagyott bennem nyomokat, bár elég haloványakat. Mindenesetre helyén volt az esze, ezt meg kell mondani. Bár voltak esetek, mikor legszívesebben fejen csapkodtam volna!

7.A csapat orvosa:

Neena (A koronahercegnő). Nos, ő egy szobalány. Csak ért valamihez a portisztításon kívül, nem?

8.A fegyverszakértő:

Hale (A kronahercegnő). Tudomásom szerint szabónak készül...Érdekes.
9.A harcos:

Zombi ( Az ötödik hullám). Ó, hogy imádtan Zombit! De egyébként még jó, hogy Ő a harcos, hiszen katona!
10.A csapatkapitány:

Sammy (Az ötödik hullám). Ha jól tudom öt, vagy hat éves. Remek vezető egyéniség!
Hát ennyi lett volna a Zombi apokalipszis tag! Köszönöm a kihívást még egyszer Zeynaháromszáznyolcvankettő-nek, ugyanis elég vicces volt végigcsinálni ezt a tag-et. Szóval köszi az élményt!

Nektek pedig legközelebb egy könyvvéleményezéssel jövök! Addig is, jó böngészést és olvassatok sokat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése